08 januari 2022

Een boek vol met onweerstaanbare bakrecepten!

Kookfans begint het jaar goed en geeft de hele week prijzen weg. Van fijn leesvoer tot handige tools voor in de keuken en uiteraard iets lekkers om te eten: alles komt voorbij. Vandaag maak je kans op een van de drie boeken Rudolph’s Bakery 2 van tv-kok Rudolph van Veen t.w.v. €34,99.

Lees de voorwaarden onderaan de pagina voordat je meedoet met de winactie!

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier, de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid die een kok of patissier kan halen in Nederland. In 2000 werd Rudolph gevraagd als kok bij het televisieprogramma Life & Cooking waarna meerdere programma’s volgden. In 2011 stond hij mede aan de basis van de foodzender 24Kitchen. Zijn programma Rudolph’s Bakery telt inmiddels zeven seizoenen en hij heeft meerdere bestsellerboeken op zijn naam staan, waaronder de nieuwste: Rudolph’s Bakery 2.

130 nieuwe recepten

Een lekker dik bakboek met 130 nieuwe, onweerstaanbare bakrecepten: dat is Rudolph’s Bakery 2Zeg je bakken, dan zeg je Rudolph van Veen. Hij is al meer dan 20 jaar de meest geliefde bakker op de Nederlandse televisie. De Meester Patissier weet als geen ander hoe je oogstrelend lekkere cakes, koekjes, taarten en vers brood maakt. In Rudolph’s Bakery 2 deelt hij talloze nieuwe creaties en is zijn oneindige liefde voor zoete en hartige juweeltjes meegebakken. Van Rudolph’s kruidkoeken tot gevulder Berlinerbollen en van ontbijttaart tot Ierse chocoladetaart met pretzels. Om van te watertanden. 

Win: 3x boek Rudolph’s Bakery

Wil jij dit prachtige bakboek toevoegen aan jouw collectie? Dan hebben wij goed nieuws: wij mogen namelijk 3 keer het boek Rudolph’s Bakery 2 t.w.v. €34,99 weggeven! Met 368 pagina’s vol recepten, persoonlijke extra’s, heldere uitleg, gouden regels voor succesvol bakken en handige baktips is dit een echt must have. Inspirerend én praktisch voor iedere thuisbakker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Zo maak je kans

Binnenkort het boek van Rudolph van Veen op je boekenplank? Zo maak je kans op een van de drie boeken: ga naar Kookfans op Instagram of klik op het bericht hierboven. Like het bericht, tag minimaal 2 vrienden, volg @kookfans_nl en @rudolphvanveen_official en deel deze post in je stories voor extra kans. De winactie loopt tot 17 januari. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een berichtje via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Duimen maar!

Ook lekker: Dít is de favoriete (makkelijke) taart van tv-kok Rudolph van Veen 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: Rudolph’s Bakery 2 (Kosmos Uitgevers)