07 januari 2022

Dat wordt smullen!

Kookfans begint het jaar goed en geeft de hele week prijzen weg. Van fijn leesvoer tot handige tools voor in de keuken en uiteraard iets lekkers om te eten: alles komt voorbij. Vandaag maak je kans op een doos bonbons van Chocoladebezorgd.nl t.w.v. €26,95.

Lees de voorwaarden onderaan de pagina voordat je meedoet met de winactie!

Chocoladebezorgd.nl

Heb je iets om te vieren, wil je iemand een cadeau geven of zoek je wat lekkers voor bij de koffie? Dan zit je bij Chocoladebezorgd.nl zeker goed. Hier vind je namelijk handgemaakte bonbons die in je brievenbus passen. Hierdoor kun je altijd iemand verrassen met wat lekkers! De bonbons zien er prachtig uit en zorgen voor een smaaksensatie in je mond. Een cadeautje om te geven én om te krijgen.

Win: 3x een doos bonbons

De bonbons van Chocoladebezorgd.nl zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook nog eens ontzettend lekker. En het beste nieuws: wij mogen 3x een doos bonbons t.w.v. €26,95 weggeven!

Wil je kans maken op één van de drie specials van Chocoladebezorgd.nl? Klik dan op onderstaande Instagram-bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Zo maak je kans

Loopt het water je al in de mond van deze overheerlijke bonbons? Zo maak je kans op een van de drie pakketten: ga naar Kookfans op Instagram of klik op het bericht hierboven. Like het bericht, tag minimaal 2 vrienden, volg @kookfans_nl en @chocoladebezorgd en deel deze post in je stories voor extra kans. De winactie loopt tot 17 januari. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een berichtje via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Lees verder: Dit is waarom je hersenen zo gek zijn op chocolade

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: Chocoladebezorgd.nl