09 januari 2022
Sanne

Een fantastische aanwinst voor iedere koffieliefhebber

Kookfans begint het jaar goed en geeft de hele week prijzen weg. Van fijn leesvoer tot handige tools voor in de keuken en uiteraard iets lekkers om te eten: alles komt voorbij. Vandaag maak je in de grande finale kans op een Nescafé Dolce Gusto + 3 koffies t.w.v. €120. 

Lees de voorwaarden onderaan de pagina voordat je meedoet met de winactie!

Dolce Gusto

Nescafé Dolce Gusto is een koffiesysteem op basis van capsules. Het biedt je een verscheidenheid aan dranken die je precies naar jouw smaak kunt personaliseren. Je kunt maar liefst 35 verschillende koffies (en thee) zetten met de Dolce Gusto. Met de variëteit en kwaliteit van deze koffies kan jij gemakkelijk jouw ultieme koffiebar-favorieten zelf thuis maken. Ideaal, als je het ons vraagt!

Win: 1x Nescafé Dolce Gusto + 3 koffies

Ben jij dol op koffie en spreekt Dolce Gusto je aan? Dan hebben wij goed nieuws: we mogen namelijk iemand heel blij maken met een Nescafé Dolce Gusto Lumio + 3 koffies t.w.v. €120. De Lumio is met zijn minimalistische design een compacte en handige koffiemachine. Dankzij de watertank van 1 liter, de intuïtieve volumekeuzeknop en de XL-drankenfunctie kun je genieten van tientallen koffiecreaties die precies aansluiten bij wat jij lekker vindt. Ook krijg je drie heerlijke koffies: Nescafé Dolce Gusto Cappuccino (een overheerlijke melkkoffie met heerlijke schuimlaag), Espresso Intenso (een stevige koffie shot om de dag mee door te komen) en Lungo (een intense volle medium-dark roast koffie met krachtige aroma’s en een rijke cremalaag). 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Zo maak je kans

Prijkt er binnenkort een Dolce Gusto-apparaat in jouw keuken? Zo maak je kans: ga naar Kookfans op Instagram of klik op het bericht hierboven. Like het bericht, tag minimaal 2 vrienden, volg @kookfans_nl en @dolcegustonl en deel deze post in je stories voor extra kans. De winactie loopt tot 17 januari. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een berichtje via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Duimen maar!

Lees ook: 7 overheerlijke recepten met koffie in de hoofdrol

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: NESCAFÉ® Dolce Gusto