En zó maak jij ‘m thuis na

We hebben allemaal wel een recept waar we vroeger dol op waren — en misschien nu nog steeds. Zo’n taart waar je echt een nostalgisch gevoel bij krijgt. Voor Rudolph van Veen is dat niet anders. De 24Kitchen-chef deelt het recept van zijn all time favourite taart. En we verklappen alvast: de taart is heerlijk en het recept heel simpel! 

Droom uitgekomen

Rudolph wist al vanaf zijn twaalfde dat hij kok wilde worden. Inmiddels is die droom allang in vervulling gegaan, want hij mag hij zichzelf Meesterkok én Meesterpatissier noemen. De vrolijke tv-kok staat bekend om zijn enorme vakkennis, en dan vooral op het gebied van bakken. Maar wat is eigenlijk zijn favoriete taart? Het antwoord zal je verbazen. Want hoewel Rudolph de mooiste en meest ingewikkelde creaties maakt, is zijn all time favourite toch echt een simpele pannenkoekentaart! 

Favoriete recept

Op Instagram vertelt Rudolph dat de liefde voor deze taart al vroeg ontstond. “Al op mijn achtste maakte ik deze bombastische creatie voor het eerst.” Het recept? Dat blijkt ontzettend simpel te zijn. “Een flinke stapel pannenkoeken met steeds een laagje frambozen- of aardbeienjam ertussen”, legt de 24Kitchen-chef uit. Om het af te maken giet hij aan tafel een pak vanillevla over de taart heen. “Heerlijk vond ik dit als kind, én geweldig leuk om te doen!” Het resultaat is dan ook allesbehalve simpel. Ga jij ‘m proberen?

Ook lekker: Recept: aardbei-banaan crêpetaart

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Instagram Rudolph van Veen, 24Kitchen | Beeld: Videostill YouTube 24Kitchen