05 januari 2022

De Fit Grill Copper mag niet op je aanrecht ontbreken!

Kookfans begint het jaar goed en geeft de hele week prijzen weg. Van fijn leesvoer tot handige tools voor in de keuken en uiteraard iets lekkers om te eten: alles komt voorbij. Vandaag maak je kans op een Fit Grill Copper van George Foreman t.w.v. €49,99.

Lees de voorwaarden onderaan de pagina voordat je meedoet met de winactie!

Fit Grill Copper

Een keukentool waarmee je 2022 goed begint, dat is de Fit Grill Copper van George Foreman. Deze grill bespaart een hoop tijd in de keuken en draagt bij aan gezonder eten. Met de George Foreman grill kun je namelijk gekanteld grillen, waardoor je tot 42% vet kunt reduceren van een hamburger. Kortom, deze grill mag niet op je aanrecht ontbreken.

Win: 2x een Fit Grill Copper

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en past zo’n nieuwe grill wel in jouw keuken? Goed nieuws, want wij geven maar liefst twee keer een Fit Grill Copper van George Foreman t.w.v. €49,99 weg. Wil je deze handige keukenhulp in huis hebben? Klik dan op onderstaande Instagram-bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Zo maak je kans

Lijkt zo’n handige grill jou wel wat? Zo maak je kans op een van de twee pakketten: ga naar Kookfans op Instagram of klik op het bericht hierboven. Like het bericht, tag minimaal 2 vrienden, volg @kookfans_nl en @Georgeforeman.benelux en deel deze post in je stories voor extra kans. De winactie loopt tot 17 januari. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een berichtje via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Duimen maar!

Lees verder: Dit is het geheim voor het grillen van de perfecte hamburgers

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: George Foreman