04 januari 2022
Christel

Even wachten… gratis pizza!

Kookfans begint het jaar goed en geeft de hele week prachtige prijzen weg. Van handige tools voor in de keuken tot iets lekkers om te eten: alles komt voorbij. Vandaag maak je kans op een van de twee cadeaubonnen van Domino’s t.w.v. €25!

Lees de voorwaarden onderaan de pagina voordat je meedoet met de winactie!

Verse, handgemaakte pizza’s

Zin om eens een avondje niet in de keuken te staan? Dan is een verse, thuisbezorgde pizza het ultieme comfortfood. En als je weet wat je eet, dan smaakt het nog beter. De pizza’s van Domino’s worden vers bereid. Niet alleen rijzen de deegbolletjes minstens 48 uur voordat er een handgemaakte pizzabodem van wordt gemaakt, ook zijn de groenten op de pizza lekker vers. Dat klinkt goed!

Altijd een gerecht passend bij jouw smaak

Aan variatie is geen gebrek op de Domino’s-menukaart. Natuurlijk vind je hier de echte klassiekers terug, zoals de Pizza Margaritha en Pizza Funghi, maar ook voor een heerlijke Pizza Extravaganzza (met tomatensaus, ham, pepperoni, rundergehakt, champignons, zwarte olijven, paprika, ui & extra mozzarella) of Pizza Creamy Bacon (met crème fraîche, mozzarella, bacon, ham, champignons, ui & pizzakruiden) ben je bij Domino’s aan het juiste adres. 

Met de Pizza Chef is het daarnaast mogelijk om uit alle beschikbare ingrediënten jouw unieke pizza te creëren. Zo stel je altijd een pizza samen passend bij jouw smaak. Ideaal!

Pizza Creamy Bacon Domino's

Pizza Creamy Bacon

Naast pizza vind je ook andere gerechten op het menu. Van diverse sandwiches tot versgebakken aardappelpartjes uit de oven. Gek op zoet? Sluit dan jouw pizzadiner eenvoudig af met Cinnastix (een versgebakken kaneelbroodje) of een Chocolate Lavacake. Bekijk het gehele menu op: https://www.dominos.nl/menu 

Proef jij de verschillen tussen de Pepperoni en de Vegeroni?  

De afgelopen jaren heeft Domino’s een aantal heerlijke vegetarische pizza’s aan het menu toegevoegd. Geen (of minder) vlees eten is sinds deze week nog leuker en makkelijker geworden. Want de beroemde en zeer geliefde Pepperoni pizza van Domino’s is nu ook verkrijgbaar als vegetarische variant. In samenwerking met de Vegetarische Slager is een van de populairste pizza’s nu ook verkrijgbaar met vegetarische stukjes Pepperoni onder de naam: Vegeroni. Naast de Vegeroni heeft Domino’s het vegetarisch menu nog verder uitgebreid met de Veggi Chicken Supreme en de Vegan Crunchy Chicken. 

Win: een Domino’s giftcard

Loopt het water je spontaan in de mond als je aan deze lekkernijen denkt? Goed nieuws, want we mogen twee Domino’s giftcards t.w.v. €25 weggeven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Zo maak je kans

Zo maak je kans: ga naar Kookfans op Instagram of klik op het bericht hierboven. Like het bericht, tag minimaal 2 vrienden, volg @kookfans_nl en @dominos_nl en deel deze post in je stories voor extra kans. De winactie loopt tot 17 januari. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een berichtje via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Duimen maar!

Lees ook: Wauw! Deze man eet al 25 jaar lang alleen maar pizza

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: Domino’s