30 maart 2022
Sanne

7 lekkere eitjes en 1 héle vieze

De paasdagen komen eraan en dat betekent dat de schappen weer vol liggen met paaseitjes. Van basic melk of puur tot gekke smaken als drop en vlaflip: je kunt het allemaal vinden. Albert Heijn komt naast een aantal overheerlijke smaken ook met iets heel anders, een heuse paaseitjes roulette – voor de echte waaghalzen. 

Paaseitjes roulette

Bij Albert Heijn vind je de lekkerste smaken paaseitjes, van puur espresso karamel tot wit lemon cheesecake en melk slagroom. Maar de supermarktketen komt ook met iets nieuws dit jaar: een paaseitjes roulette-spel. Hierin zitten acht paaseitjes: zeven lekkere met pecan karamel-smaak en één met preismaak. Ja, je leest het goed, die wil je echt niet proberen.

Een hilarisch spelletje om met familie of vrienden te spelen tijdens Pasen. De eitjes zien er allemaal hetzelfde uit, dus het is behoorlijk spannend of je de ‘juiste’ kiest. We kunnen alvast garanderen dat het gezicht van degene met het prei-eitje onbeschrijfelijk zal zijn.

paaseitjes roulette

Beeld: Albert Heijn

Lekkere smaken

Ben jij de pechvogel die het eitje met preismaak uit de roulette haalt? Dan wil je die smaak waarschijnlijk heel snel kwijt. Gelukkig heeft Albert Heijn ook een aantal hele lekkere smaken in het assortiment.

Wat dacht je van wit pistache praline, melk mokka of wit crispy biscuit? Het water loopt ons al in de mond bij het horen van deze smaken. Maar er is meer: melk crispy pindakaas, puur bananoffee, melk carrot cake en wit framboos cheesecake bijvoorbeeld. Allemaal uit het Delicata-assortiment van de supermarktketen. Dat wordt inslaan!

De paaseitjes roulette kun je vinden in Albert Heijn winkels en online voor €2,99. 

Lees ook: Zoveel paaseitjes moet je eten om een kilo aan te komen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Albert Heijn | Beeld: Pexels