14 juni 2023
Redactie Kookfans

Dit ijs bevat tot wel 60% minder calorieën en suikers

Met het warme weer snakken wij naar een lekkere verkoelende traktatie. Oppo Brothers moet hetzelfde hebben gedacht, want het ijsmerk lanceert wel vier gloednieuwe ijssmaken deze zomer. Oppo Brothers creëert heerlijke ijssmaken en dat met 60% minder calorieën en suikers! De perfecte verkoelende snack voor bij dit warme weer.

Oppo Brothers

Sinds 2014 hebben de Oppo brothers Charlie en Harry Thuillier het doel om lekkernijen te creëeren die beter zijn voor je gezondheid en de planeet, en ook nog eens heel erg lekker zijn. Ze maken feel good ijs van natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit, samen met verse melk en echte room. Zo kun je nog steeds genieten van een heerlijke zomerse traktatie zonder dat je je druk hoeft te maken over de calorieën en suikers als je een ijsje eet! 

Nieuwe smaken

Oppo brothers lanceert deze zomer vier heerlijke nieuwe smaken. De eerste is Caramelised Biscuit Swirl. Dit is een karamelijs in Biscoff-stijl, gegolfd met een zoete gekarameliseerde speculooswervel en gevuld met royale hoeveelheden stukjes speculoos. En dat voor slechts 95 calorieën per 100 ml!

Ook komt het ijsmerk met Chocolat Hazelnut ijsbolletjes. Deze heerlijke hapklare traktaties zijn gemaakt met romig vanille-ijs omhuld met dikke Belgische melkchocolade en bezaaid met geroosterde hazelnootstukjes. Dit alles voor maar 25 calorieën per bolletje.

Ook brengt het ijsmerk twee smaken ijssticks op de markt. De Vanille Amandel Karamel ijssticks, gemaakt met romig vanille-ijs, een luxueuze karamelwervel, afgewerkt met een dikke laag Belgische melkchocolade en bezaaid met geroosterde amandelstukjes. Elke stokje telt 1300 calorieën. En voor de echte karamel liefhebbers komt Oppo met de Salted Caramel Biscuit Crunch ijssticks. Gemaakt met gezouten karamelijs en afgewerkt met een rijke laag Belgische melkchocolade bezaaid met stukjes speculoos in Biscoff-stijl – dit alles met maar 125 calorieën per portie. Proberen dus!

Oppo Brothers is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo en Picnic

Lees ook: Gezond recept: zomerse spring rolls met garnalen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en Beeld: Oppo Brothers