Wil je hebben: Limited Edition Speculaas Amandel-reep van &C

28 november 2022
Jaimy Boer

Om je vingers bij af te likken

Bij &C weten ze wat lekker is, en daarom brengen ze een nieuwe Limited Edition-reep uit met een winterse smaak: een verrukkelijke witte chocoladereep met speculaas en amandel. En daar krijg je ook een spicy verhaal bij! 

Speculaas Amandel

Chocolade kunnen we niet genoeg hebben, zeker niet in de winterse maanden. Gelukkig zorgt &C ervoor dat je er aan het einde van het jaar warmpjes bijzit, en brengen ze de Limited Edition-reep Speculaas Amandel uit. Een zoete reep met heerlijke winterse smaken.

Smakelijk leesvoer

&C houdt het niet alleen bij deze zoete lekkernij, maar trakteert ook op een spicy verhaal. Deze kun je gratis lezen via de QR-code op de achterkant van de verpakking. Kortom, het perfecte moment voor jezelf, om je onder te dompelen in een heerlijk verhaal.

Flink

De chocoladereep, maar ook de koffie, juices en shots van &C, kun je bestellen bij Flink. Enne, dat is ideaal want Flink bezorgt op heel veel plekken in Nederland. Van Groningen tot Maastricht, en van Amsterdam tot Roosendaal. Binnen een paar minuten worden jouw boodschappen, waaronder zo’n lekkere chocoladereep van &C, bij jou thuisbezorgd. Wees er snel bij, want voor je het weet grijp je mis!

Lees ook: Levensvraag: is pure chocolade gezonder dan melkchocolade?

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron en beeld: &C