30 maart 2023
Jaimy Boer

Het boek blikt terug op de afgelopen tien jaar!

Bakfanaten en fans van Heel Holland Bakt opgelet! Er komt namelijk een jubileumboek van de bakwedstrijd, en die mag jij zeker niet missen op de boekenplank. Lees hier verder! 

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt bestaat tien jaar en dat hebben we al een klein beetje gevierd in het afgelopen seizoen. Toen werd er al teruggeblikt op de afgelopen seizoenen en de vele baksels die destijds gemaakt zijn. De feesttrein dendert rustig door want binnenkort verschijnt er ook een jubileumboek!

10 beste Thuisbakkers

In het jubileumboek vind je de beste technische opdrachten voor thuis en de meest indrukwekkende winnaarsrecepten van de 10 beste Thuisbakkers van Nederland: Rutger, Menno, Sarena, Annemarie, Hans, Anna, Anouk, Elizabeth, Enzo en de kersverse winnaar Mercedes. Stuk voor stuk adembenemende creaties waar de juryleden van smulden.

Heel Holland Bakt boek

Herinneringen en verhalen

In het boek wordt ook teruggeblikt op de eerste seizoenen, met een ode aan Martine. Ook komen de mooiste herinneren en verhalen van Janny, André en Robèrt aan bod, die ze in de afgelopen tien jaar hebben meegemaakt. Kortom, lief, leed, zoet en hartig!

Heel Holland Bakt-musical

Is het feestgedruis na een jubileumseizoen en jubileumboek nu echt voorbij? Als het aan jurylid Robèrt van Beckhoven ligt niet. Onlangs liet hij aan 3FM weten dat hij een Heel Holland Bakt-musical wel ziet zitten. Van The Great British Bake-off is namelijk ook een musical gemaakt, die sinds kort te zien is op West End. “Dat wordt wel lachen denk ik”, aldus de Meester Patissier.

Het jubileumboek van Heel Holland Bakt is vanaf 28 april te koop!

Lees ook: Mercedes over deelname Heel Holland Bakt: ‘Het was een wilde rit’

Wil je dit artikel/recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: MAX/Roland J.Reinders