17 mei 2019
Sabine

Blijkbaar is het zetten van een verkeerde kop thee een enorme afknapper

Wil het allemaal niet zo vlotten op het gebied van daten en zie je dat graag veranderen? Dan zou je er goed aan doen om je skills wat betreft het zetten van een kopje thee te verbeteren, als we dit onderzoek van datingapp Plenty of Fish mogen geloven tenminste.

Uit een onderzoek blijkt dat goede thee kunnen zetten een enorm pluspunt is.

Thee

Dachten wij dat vooral koffie zetten lastig is (denk aan al die soorten cappuccino’s, latte macchiato’s, flat whites en café mocha’s), blijkt ook een goede kop thee zetten een enorme opgave te zijn. Dat benadrukt een onderzoek van datingapp Plenty of Fish. Volgens het onderzoek, dat werd gehouden onder 2500 singles, vindt 20 procent het een enorm pluspunt als iemand goede kop thee kan zetten.

Theecritici

De participanten bleken de theezet-skills van een ander nogal hard te beoordelen. Zo gaf 37 procent aan het een afknapper te vinden als iemand te slappe thee zet. Daarnaast vindt 17 procent het een afknapper als er te veel suiker in de thee zit en 13 procent knapt ook af als de thee te sterk is.

Onderzoek

Denk je nu: ‘nou, dat is wel heel overdreven!’ Dan ben je vast niet de enige Nederlander die dat denkt. Het onderzoek is namelijk gehouden onder Britten. Wij nuchtere Hollanders zijn wellicht wat milder wanneer het aankomt op het wel of niet kunnen zetten van een goede kop thee. Maar mocht je nu eens een leuk persoon tegenkomen uit het Verenigd Koninkrijk, dan weet je waar je punten kunt scoren!

Lees ook: Zo drinkt koningin Elizabeth haar thee het liefst

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Pexels