23 oktober 2023
Esther Reitsema

Dat wordt rennen naar de winkel!

Als de Action weer eens een leuk product verkoopt voor een bijzonder laag prijsje, moet je er snel bij zijn. Dat bleek ook weer toen onlangs een bordenset van de winkelketen viraal ging. Binnen no-time waren de handgeschilderde borden met de mooie keramiek-look uitverkocht, maar inmiddels is er goed nieuws: de set is namelijk weer op voorraad én er zijn nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd.

De virale bordenset

Letterlijk iedereen had het over de virale bordenset van de Action die je voor een prikkie kon scoren bij de winkelketen. Het was dan ook zeker niet raar dat de set binnen no-time was uitverkocht. Greep je er dus net naast of waren de kleuren gewoon niet echt jouw ding? Dan hebben we nu goed nieuws voor jou! Action heeft het kleurenpalet namelijk uitgebreid met heel wat meer kleuren. Yay!

Extra stijlvol

Zie je al voor je hoe jij straks aan tafel zit met een van deze geweldige bordensets? Dan kan je de set gemakkelijk online bestellen bij de webshop van Action voor een kleine prijs van maar €39,95. Enne, nóg leuker nieuws: de set is er maar liefst in zeven (!) verschillende kleuren. Zo heb je de welbekende beige en groene kleur, maar ook is er een roze, blauwe, rode en gele variant te koop. Té leuk, toch?

Wil jij gaan genieten van elke maaltijd? Dan is deze bordenset dus duidelijk iets voor jou. En door het keramiek passen de borden helemaal bij de woontrends van nu. Daarnaast hebben de borden een prachtige afwerking met een contrasterende rand. Dek je tafel dus extra stijlvol met dit servies! We garanderen je dat het in de smaak valt. Kortom: voor dit servies maak je graag plek in je kast, toch?

Lees ook: OMG: Lidl verkoopt nu een kroketletter

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock, Action