26 april 2021

De roerbakgroenten bevatten ingrediënten van een ander product

Heb jij kortgeleden boodschappen gedaan bij de PLUS en daarbij roerbakgroenten gekocht? Controleer het product dan even goed. Door een productiefout zit er een ingrediënt in de roerbakgroenten dat voor mensen met een voedselallergie gevaarlijk kan zijn. 

Veiligheidswaarschuwing

Supermarktketen PLUS roept de PLUS Roerbakgroenten Hollandse stijl, fijngesneden broccoli en courgette 400 gram terug. Door een productiefout zijn er ingrediënten van PLUS Roerbakgroenten wortel, bleekselderij in de Roerbakgroenten Hollandse stijl verwerkt. Hierdoor bevat het product selderij, terwijl dit niet op het etiket vermeld staat. Dit kan gevaarlijk zijn voor mensen met een selderij-allergie. Het gaat om het volgende product:

  • PLUS Roerbakgroenten Hollandse stijl, fijngesneden broccoli en courgette 400GR, met de houdbaarheidsdatum van 29-04-2021 en streepjescode 8710624420291.

Producten terugbrengen

PLUS roept de producten onmiddellijk terug. Heb jij dit product gekocht en heb je een selderij-allergie? Dan kun je dit terug brengen naar de winkel en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Ook consumenten die geen selderij-allergie hebben, mogen het product terugbrengen naar de winkel. Het consumeren van het product is voor hen overigens niet schadelijk. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice van de supermarkt.

Lees ook: Veiligheidswaarschuwing: DEEN roept onmiddellijk drie soorten worst terug

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: PLUS | Beeld: Unsplash, Mor Shani