24 november 2023
Sara Bergsma

Op het etiket ontbreekt het allergeen ei

Fouten maken is menselijk en ook tijdens het productieproces van voedingsmiddelen gaat er nog wel eens wat mis. Zo ook tijdens de productie van de DekaVers Ensalada kaas pesto, welke je bij DekaMarkt kunt kopen. Om deze reden kondigt de winkelketen een belangrijke veiligheidswaarschuwing af.

Ei allergie

DekaMarkt haalt per direct de Ensalada kaas pesto met de houdbaarheidsdatum 06-12-2023 uit de schappen. Na controle is gebleken dat deze producten het etiket van de Tapenade oude kaas dragen. Op dit etiket ontbreekt het allergeen ei en dat kan volgens de winkelketen gevaarlijk zijn. “Dit product kan een gevaar opleveren voor klanten met een ei allergie. Klanten met een ei allergie worden dringend verzocht dit product niet te consumeren. Klanten zonder deze allergie kunnen dit product veilig consumeren.”

Specificaties

Het gaat om het volgende product:

  • Ensalada kaas pesto 150 gram
  • EAN: 2301567
  • TGT: 06-12-2023

Beeld: DekaMarkt

Retourneren

DekaMarkt roept haar klanten dus op om dit product niet te consumeren wanneer zij allergisch zijn voor ei. Alle klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel en krijgen dan hun geld terug. Hiervoor hoeven zij geen aankoopbon te laten zien. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 088-3135555 of via de website dekamarkt.nl.

Lees ook: Veiligheidswaarschuwing voor Black Angus rundvlees van Hoogvliet

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: DekaMarkt | Beeld: Adobe Stock