23 juni 2023
Yentl Feenstra

De supermarkt haalt het product per direct uit de schappen

Een allergie voor amandelen? Eet dit product dan absoluut niet! Albert Heijn waarschuwt voor de AH Wrap Vegan Kebab die in hun winkels ligt. Er is namelijk een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor dit product. Wij vertellen je waar het precies om gaat.

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar het etiket – want super betrouwbaar, zou je denken. Soms gaat het alleen helaas toch nog mis, zoals nu bij supermarkt Albert Heijn. Hier is namelijk iets fout gegaan met het etiket van een product. Ben je allergisch voor amandelen? Let dan even goed op.

Veiligheidswaarschuwing

Albert Heijn waarschuwt voor de AH Wrap Vegan Kebab. Dit product heeft een verkeerd etiket waardoor het allergeen amandelen niet staat vermeld. Eet het product dus absoluut niet als je een allergie hiervoor hebt.

Specificaties

Het gaat om het volgende product:

  • AH Wrap Vegan Kebab
  • Houdbaarheidsdatum 25 juni 2023

AH Wrap vegan kebab

Voor klanten met een allergie is het mogelijk om het product terug te brengen naar een Albert Heijn winkel en het aankoopbedrag terug te krijgen. Indien je geen allergie voor amandelen hebt, kun je de wrap gewoon eten.

Lees ook: Let op! Eet deze snack absoluut niet als je een pinda-allergie hebt

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: nvwa | Beeld: Pexels, ©AlbertHeijn