23 juni 2023
Yentl Feenstra

Er is een veiligheidswaarschuwing voor dit product afgegeven

Heb jij een pinda-allergie? Eet dit product dan absoluut niet! Dirk waarschuwt voor de Kaas Pepsels van Bolletje die in hun winkels ligt. Er is namelijk een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor dit product. Wij vertellen je waar het precies om gaat.

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar de verpakking en het etiket – want super betrouwbaar, zou je denken. Soms gaat het alleen helaas toch nog mis, zoals nu bij supermarkt Dirk. Hier is namelijk iets fout gegaan met de verpakking van een product. Ben je allergisch voor pinda’s? Let dan even goed op.

Veiligheidswaarschuwing

Dirk waarschuwt voor de Kaas Pepsels van Bolletje. De verpakking bevat mogelijk Pinda Pepsels in plaats van Kaas Pepsels. Eet het product dus niet als je een allergie hebt voor pinda’s.

Specificaties

Het gaat om het volgende product:

•    Bolletje Kaas Pepsels 115g
•    Houdbaarheidsdatum: 01-02-2024
•    Streepjescode: 08710482533119
•    Lotcode: LO27770

Bolletje Kaas Pepsels

Klanten die het product hebben gekocht, worden verzocht de inhoud van de verpakking weg te gooien. Je kunt vervolgens de lege verpakking samen met de gegevens van je bankrekening naar Antwoordnummer 106, 7600 VB Almelo sturen (postzegel is niet nodig). Je krijg dan het aankoopbedrag teruggestort.

Lees ook: Waarom je gerechten met geraspte kaas niet zomaar in je airfryer moet doen

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: nvwa | Beeld: Pexels, ©Dirk