27 mei 2021
Vivian

Rennen naar de winkel!

Frikandelliefhebbers opgelet, want Lidl komt met een wel heel bijzondere snack op de proppen. De supermarkt combineert twee van onze favoriete lekkernijen: een Hollandse frikandel speciaal op een Turkse pizzabodem. Een bijzondere combi, maar zeker het proberen waard als je het ons vraagt.

Frikandel speciaal-pizza

Onlangs likten wij onze vingers al af bij deze heerlijke frikandellenquiche, dus onze verwachtingen zijn hooggespannen voor de frikandel speciaal-pizza van Lidl. Vanaf vandaag, 27 mei, ligt de bijzondere snack in de schappen. En we moeten zeggen, voor een het zachte prijsje van 2,49 euro willen wij best even naar de supermarkt rennen om deze frikandellenpizza op de kop te tikken. Helemaal nieuw is de frikandel speciaal-pizza niet. Een paar jaar geleden was de bijzondere pizza ook al te koop bij de supermarkt. Dat bleek zo’n grote hit, dat Lidl ‘m nu ter ere van het EK voetbal opnieuw in het vriesvak legt.

Verrassend lekker

Ben jij ondertussen wel benieuwd geworden hoe zo’n frikandellenpizza smaakt? Snappen we. Volgens de smaaktesters van FavorFlav is de pizza een stuk lekkerder dan je zou verwachten. “Sterker nog: het is verrassend lekker. Ten eerste is het een uitstekende keus om voor een Turkse pizzabodem te gaan, want met een Italiaanse bodem was de pizza een stuk zompiger geworden”, klinkt het. Vooral de frikandellen met uitjes en Hela curry vielen in de smaak, al klinkt er ook een kleine noot van kritiek: “Wel erg jammer dat de stukken frikandel zo snel van de pizza vallen.”

Lees ook: Recept: frikandelbroodjes uit de Airfryer

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: FavorFlav | Beeld: Lidl