22 september 2022
Sanne

Jonge thuisbakkers klaar? Bakken maar!

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt weer begint? Wij ook niet. Helaas moeten we daar nog even geduld voor hebben, want de opnames zijn nog in volle gang. Gelukkig staat de junior variant, Heel Holland Bakt Kids, nu wel op het punt om te beginnen! 

Nieuw seizoen

We kunnen ons weer opmaken voor een gloednieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids. De allerbeste jonge thuisbakkers van Nederland verzamelen zich in de grote witte tent om de strijd met elkaar aan te gaan. De ingrediënten zijn hetzelfde als bij de volwassen versie, met als enige verschil dat André van Duin het programma niet zal presenteren. Hij heeft het stokje overgegeven aan Edson da Graça. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zijn wel van de partij om de baksels te proeven en beoordelen.

Samen met een maatje

Zes jonge bakkers gaan samen met hun maatje het avontuur aan. Omdat de kinderen nog iets te jong zijn om helemaal alleen met machines en hete ovens aan de slag te gaan, vormen ze een duo met een volwassene. Samen bakken ze de sterren van de hemel en proberen ze Janny en Robèrt te overtuigen. Net als bij de grote variant, heeft ook hier elke uitzending een thema. In de allereerste aflevering zal dat ‘dieren’ zijn. We kunnen beestachtige meesterwerken, marsepein-diertjes en dieren-eclairs verwachten. Klinkt goed!

Heel Holland Bakt Kids

De kandiaten van Heel Holland Bakt Kids! (Beeld: © Elvin Boer/MAX)

Kandidaten

Inmiddels zijn de kandidaten ook bekend! Op bovenstaande foto zie je de zes jonge thuisbakkers en hun maatje. Van links naar rechts zijn dit: Fiep en opa Ben, Daantje en vader Daan, Kimani-Maïa en moeder Harufa, Julia en vader Johan, Rik en moeder Marie Louise en Elisa en moeder Susana. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot we ze in actie kunnen zien. Heel Holland Bakt Kids is vanaf 1 oktober wekelijks te zien om 19.20 uur bij NPO 3 (Zapp).

Lees ook: André van Duin onthult nieuwe details over Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel/recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Televizier | Beeld: © Elvin Boer/MAX