09 juli 2020
Marlieke

En hij is ook nog eens een stuk vriendelijker geprijsd

De afwas doen is niet onze favoriete bezigheid. Vooral kookliefhebbers die regelmatig een slagveld van de keuken maken, moeten vaak tegen een berg afwas opkijken. Het werk overlaten aan een vaatwasmachine is helaas niet voor iedereen een mogelijkheid, maar supermarktketen Lidl maakt de aanschaf van deze keukenhulp nu een stukje toegankelijker.

Mini-vaatwasser

Voor mensen met kleine keukens komt Lidl nu met een wel heel compact model vaatwasmachine. Met een lengte en hoogte van ongeveer een halve meter, kun je deze vaatwasser in de meeste hoeken van het huis wel kwijt. Ondanks het kleine formaat zit alles erop en eraan: van bestekmandje tot verschillende reinigingsprogramma’s. Het grootste nadeel? Als je niet in je eentje woont of graag in de keuken staat, zit-ie natuurlijk wel heel snel vol. Dan stapelt de vaat zich dus alsnog op in de keuken.

Zacht geprijsd

Voor een ‘normale’ vaatwasser tellen we in Nederland al snel 400 tot 500 euro neer. Daarbij komen soms ook nog installatiekosten. Voor deze kleine vaatwasmachine van Lidl betaal je 199 euro. Nog steeds een flink bedrag, maar het is in ieder geval goedkoper dan de reguliere prijs. Voor kleine woningen en kleine huishoudens kan het dus de oplossing zijn om nooit meer de handen in het afwassop te hoeven steken.

Benieuwd naar de vaatwasser? Je kunt ‘m op de website van Lidl bemachtigen.

Lees ook: Afwasmiddel op? Dit product kan je ook gebruiken om mee af te wassen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Unsplash