10 september 2021

Iedere maand nieuwe repen Tony’s op je deurmat? Graag!

Goed nieuws voor alle chocoladeliefhebbers, en al helemaal voor de fans van Tony’s Chocoloneley. Het merk komt namelijk met een heus chocolade abonnement. Zo kun je iedere maand genieten van de nieuwste en lekkerste smaken van het geliefde chocolademerk. Wij vertellen je er alles over.

Tony’s Chocoloneley Chocolate Club

Het is een droom die uitkomt voor alle liefhebbers van chocolade. Je kunt je nu aansluiten bij Tony’s Chocoloneley Chocolate Club. Als je hier lid van bent, ontvang je iedere eerste dag van de maand een heerlijke chocoladeverrassing in de brievenbus. Het chocolademerk biedt verschillende doorlopende abonnementen aan, van 3, 6 of 12 maanden. De kosten? Slechts €12,50 per maand. Ook heel leuk om cadeau te doen dus!

Wat krijg je?

Echte chocoladefans maakt het natuurlijk niet uit welke repen zij krijgen, maar we snappen dat je erg benieuwd bent wat je precies krijgt als je bij Tony’s club hoort. Iedere maand ontvang je een doosje met daarin vier halve repen chocolade, waarvan twee nieuwe exclusieve smaken. De repen worden gemaakt door niemand minder dan Count Chocula Bas, drievoudig kampioen chocolade maken. Daarnaast krijg je iedere maand een kleine verrassing in het brievenbuspakketje. Wat dat is, zegt Tony’s uiteraard nog niet. Maar we weten zeker dat het de moeite waard zal zijn!

Serious Friend

Tony’s Chocolonely zet zich al jaren in voor een slaafvrije chocolade-industrie. Als jij lid wordt van de chocoladeclub, steun je het chocolademerk in deze missie. Je zult vanaf dan ook een ‘Serious Friend’ zijn, want Tony’s is niet alleen heel lekker, maar ook best serieus. Tot slot krijg je dan ook bij iedere doos een clubblad, waarin je op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van deze missie. Win-win!

Zie jij zo’n chocolade-abonnement wel zitten? Hier kun je lid worden van Tony’s Chocolonely Chocolate Club.

Lees ook: Surprise! Tony’ Chocolonely komt met IPA biertje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Tony’s Chocolonely | Beeld: Videostill YouTube Tony’s Chocolonely