07 maart 2022

Robèrt praat over ‘het beste seizoen ooit’

Aanstaande weekend is het zo ver: het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Deze keer niet op zondag, maar op zaterdag. Gelukkig wel met de vaste juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden, en presentator André van Duin. Taart en notitieboekjes gereed, want Robért klapt uit de school over het nieuwe seizoen. 

Veelbelovend seizoen

In een interview met Kookfans liet Robèrt van Beckhoven weten dat het een spetterend seizoen gaat worden. “Het wordt fantastisch. We weten niet wat ze gaan bakken en het is echt heel verrassend. Een geweldig seizoen, misschien wel het beste ooit!”, aldus de bekende Meester Patissier. Eerder werd al bekend dat een gevarieerde groep thuisbakkers de witte tent zal betreden.

Andere locatie

Het zal niet de witte tent zijn van de voorgaande seizoenen, liet Janny van der Heijden onlangs al weten. “We moesten uitwijken naar een geheime plek omdat op de oude locatie mensen met camera’s in de bosjes lagen om te zien wie aan het eind van elke aflevering nog wel en wie niet meer op de groepsfoto stond”, aldus het jurylid. Waar het programma tegenwoordig wel wordt opgenomen? Dat is helaas nog steeds een geheim.

Extra uitdaging

Voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt staan weer tien kandidaten te trappelen om te beginnen. Toch wordt het dit seizoen wel een beetje anders, want er zijn meerdere bakkers met een extra uitdaging, zoals volledig vegan of glutenvrij bakken. Ook hebben de deelnemers hun roots in onder meer Frankrijk, Schotland, Marokko, België en Griekenland. Kortom, dat belooft wat!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Kookfans | Beeld: MAX/Roland J.Reinders