01 oktober 2021
Jaimy Boer

Volgens het jurylid wordt het een spannende finale

De finale van Heel Holland Bakt Nog een keer staat voor de deur en de spanning is om te snijden. Wie wordt de Beste Thuisbakker van Nederland 2021: Cas, Jacques of Gwenn? Kookfans belde met Robèrt van Beckhoven om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Wat is hem bijvoorbeeld het meest bijgebleven?

Feest van herkenning

Dat de oud-kandidaten terug zijn in de tent van Heel Holland Bakt is niet alleen een feest van herkenning voor de juryleden, maar ook voor de bakkers zelf. En dat is volgens Robèrt goed te merken: “Ze weten wat ze moeten doen, ze zijn gewend aan de camera, ze praten makkelijker. Dus de spanning is eraf.” Toch ziet hij ook verschillen tussen de bakkers. “Sommige kandidaten zijn door blijven bakken, waardoor je ziet dat ze zich echt ontwikkeld hebben. Dat heeft invloed op het resultaat, maar uiteindelijk is het iedere opdracht weer spannend wie er het best scoort.”

Spannende finale

Met Cas, Jacques en Gwenn in de finale, belooft het een spannende strijd te worden. De amateurbakkers halen namelijk alles uit de kast voor een spectaculair finalestuk. “Het wordt heel spannend. Er gaat van alles goed, er gaat van alles mis. Het wordt zeker een leuke finale”, stelt het jurylid. Wij zijn benieuwd!

Nog een seizoen?

Slecht nieuws voor de Heel Holland Bakt Nog een keer-fans, dit bijzondere all stars-seizoen was namelijk eenmalig. Gelukkig hebben we wel iets om naar uit te kijken, want de opnames van het nieuwe reguliere seizoen van Heel Holland Bakt zijn in volle gang. En als we Robèrt mogen geloven, wordt dat een veelbelovend seizoen. “Het wordt fantastisch. We weten niet wat ze gaan bakken en het is echt heel verrassend. Een geweldig seizoen; misschien wel het beste ooit!” aldus Robèrt. Dat belooft dus nog wat! 

De finale van Heel Holland Bakt Nog een keer is op zondag om 20:20 uur te zien, bij Omroep MAX op NPO 1.

Lees ook: Elizabeth over technische opdracht Heel Holland Bakt: ‘Ik heb er zelfs over gedroomd’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Kookfans | Beeld: Omroep Max, Roland J Reinders