08 januari 2019

4. Beef stroganoff

Dit Russische vleesgerecht dat stamt uit de 19e eeuw is nog steeds populair. Wie gek is op dit gerecht, maar als voornemen heeft om wat vaker vegetarisch te eten; dit gerecht kun je ook makkelijk vegetarisch maken. Lees hier het recept. 

3. Gehaktbrood

Een klassieker in Amerika is toch wel het gehaktbrood. Gehaktbrood is supersimpel om te maken en je kunt het op diverse manieren maken. Dit gehaktbrood met spek is daar een lekker voorbeeld van. 

2. Hummingbird food

‘Hummingbird food’ staat op nummer twee van het meest gezochte eten. Nee, dit is geen bijzonder recept waar we nog niet eerder van hadden gehoord. Blijkbaar waren er veel mensen dit jaar nieuwsgierig naar wat voor eten je aan een kolibrie kunt geven en zochten erop los.

1. Pecan Pie

Op nummer één prijkt het dessert pecan pie. Niet zo gek aangezien dit dessert de perfecte combinatie is van zoet en zout in een toetje. Hier kun je een klassiek recept vinden voor dit heerlijke dessert.  

Vorig jaar

In 2017 werden er heel andere recepten regelmatig gegoogeld. Zo stond kippenborst op nummer één en gehakt op nummer twee. Benieuwd welke gerechten er toen in de top tien stonden? Bekijk het hier.

Pagina 2/2

Lees ook: Dit typisch Hollandse recept wordt online het meest opgezocht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Kitchn, Refinery 29 | Beeld: Unsplash