08 januari 2019

Heb jij een van deze recepten ook opgezocht?

We scrollen wat af op het wereldwijde web naar lekkere gerechten en speuren continu op Pinterest naar de nieuwste recepten. Wij zijn niet de enigen die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe recepten om te maken en googelen wat af. Google stelde samen welke gerechten in 2018 het meest werden gezocht.

Google stelde een top 10 samen.

Recepten

De populaire zoekmachine stelde ook dit jaar weer allemaal lijsten samen van meest gezochte celebrities, nieuws en recepten. Bekijk hieronder welke recepten de top 10 haalden.

10. Snickerdoodle koekjes

Deze zoete koekjes met kaneel zijn een hit in Amerika. Deze koekjes zijn zacht, maar toch een beetje taai -op een goede manier.

9. Spruitjes

Spruitjes waren ook in 2018 weer ongekend populair. Velen zochten actief naar manieren om de spruitjes te grillen, in een ovenschotel te verwerken of hoe je ze simpelweg nog lekkerder kunt maken. Ook op Kookfans werd er fanatiek gezocht naar spruitjesrecepten. Dit spruitjesrecept was een van onze meest gelezen recepten.  

8. Lasagne

Lasagne kun je op tal van manieren maken, niet zo gek dat velen recepten zochten voor deze klassieker in een nieuw jasje. Hier kun je een paar overheerlijke varianten op lasagne vinden. 

7.  Aardappelgratin

Dat velen van romig houden blijkt wel weer. Zo werd het romige gerecht aardappelgratin -en variaties daarop- weer flink gegoogeld. Het fijne aan dit bijgerecht is dat het heel makkelijk te maken is. Hier kun je een recept vinden hoe je het gerecht met maar vier ingrediënten maakt. 

6. Chicken parmigiana

Chicken parmigiana is een heerlijke ovenschotel waarbij kipfilet een knapperig korstje krijgt van Parmezaanse kaas. De kipfilet wordt in een tomatensaus in de oven gebakken en er wordt nog mozzarella overheen gedaan. Heerlijk!

5. Lamskoteleten

Lamskoteleten zijn keer op keer een hit in tapasrestaurants en ook op Google! Lamskotel met een beetje knoflook, olijfolie en tijm is al een heerlijk gerecht. Niet zo gek dat dit gerecht op nummer vijf staat van meest gezochte recepten.

Bekijk de rest van de meest gezochte recepten op de volgende pagina.

Pagina 1/2