30 juli 2021
Fabiën

Over vreemde combinaties gesproken…

Waar sommige mensen walgen van een boterham met jam en kaas, zijn anderen hier juist lyrisch over. Veel mensen werken flink wat rare eetcombinaties naar binnen terwijl de ander deze vreselijk vindt. We hebben weer zo’n rare combinatie gevonden, want er bestaan tegenwoordig heuse worstjes met Kinder Bueno-smaak. Wait, what?

Chocolade worst

Jep, dat lees je goed. Een slagerij in Ierland gaat compleet viraal vanwege het bijzondere recept. Het zogeheten bedrijf Larmers Butchers introduceert worstjes met Kinder Bueno en zijn maar wat trots op het resultaat. “We spelen altijd met nieuwe unieke smaken voor onze worsten. We hebben smaken die altijd terugkeren en komen daarnaast met twee speciale smaken die we elke week veranderen”, zegt een woordvoerder van het bedrijf tegen website Tyla. “Verrassend genoeg vliegt deze de deur uit.”

Goede combinatie

Nu vraag je je natuurlijk af: zijn de worstjes ook gemaakt van chocolade? Nee, zó ver gaat het nog net niet. De worstjes worden gemaakt van varkensvlees in combinatie met gemalen Kinder Bueno. “Daarbij werden worstjes in een pannenkoek met Nutella gerold. Geloof het of niet, het is een goede combinatie”, legt de woordvoerder uit.

Uitverkocht

Het bedrijf deelde hun nieuwste gerecht op Facebook en kon op een heleboel reacties rekenen. Sterker nog, de worsten zijn bijna allemaal uitverkocht! “Nou dat escaleerde snel… Onze Kinder Bueno worsten zijn een groot succes en een enorme hit, niet alleen op onze sociale media, maar ook onder onze klanten”, schrijft de slagerij op Facebook bij de post. “Dit zijn veruit de meest populaire worstjes deze zomer en ze zijn bijna elke dag volledig uitverkocht”, aldus Larmers Butchers. Zou jij de Kinder Bueno-worstjes willen proeven? Of beter gezegd: durf je het aan?

Lees ook: Bloedsuikerspiegel in balans houden? Laat dit eten dan staan

Bron: Tagmag | Beeld: Facebook, Unsplash @rachelclark, Kinder