02 april 2019

Heb jij deze kipsalade gekocht?

Wie vanmiddag de boterham royaal wil beleggen met een lekkere kipsalade als lunch, moet eerst even kijken waar de salade vandaan komt. De supermarkt PLUS roept namelijk de PLUS Gerookte kipsalade Beter Leven 1* terug wegens een verpakkingsfout.

Let goed op als je dit product van PLUS gekocht hebt!

Kipsalade

Door een fout in het verpakkingsproces is in de verpakking van de PLUS Gerookte kipsalade Beter Leven 1* gerookte kipspread verpakt. Consumenten met een mosterd- melk- en/of selderijallergie kunnen daardoor van een koude kermis thuiskomen, want er staat nu niet op het etiket vermeld dat het product mosterd, selderij en melk (lactose) bevat. Het gaat om de PLUS gerookte kipsalade Beter Leven 1* met streepjescode 8710624794415 en met de houdbaarheidsdatum 24-04-2019.

Terugbrengen

Wie niet allergisch is voor een van de bovengenoemde ingrediënten kan de salade gewoon eten. De supermarkt drukt consumenten met een mosterd- melk- en/of selderijallergie op het hart om de salade niet te eten. Zij kunnen het product terugbrengen naar de supermarkt en krijgen hun aankoopbedrag terug.

Bron: PLUS | Beeld ter illustratie, Commons Wikimedia, M.M.Minderhoud