15 juli 2021

De Frikan’Belge van Domino’s combineert pizza met een frikandel speciaal

Wie houdt er nu niet van een lekkere pizza op z’n tijd? Of een fijne frikandel? Wij zijn er in elk geval niet vies van! Maar bij het laatste nieuws van Domino’s trokken we toch even onze wenkbrauwen op: de pizzaketen lanceert nu namelijk een Pizza Frikandel Speciaal.

Frikan’Belge

Mocht je ooit in de keuzestress zitten en niet weten of je nu een lekkere pizza wilt, of juist meer trek hebt in een frikandel: de Pizza Frikan’Belge is er voor jou. De pizza klinkt om te beginnen heel normaal: deeg, tomatensaus met zongerijpte tomaten, kruiden mozzarella, en ui. Prima toch? Maar dan komt het: ook zitten er stukken frikandel op de pizza en zit er een goede lading curry en mayonnaise overheen. Huh?

Opvolger

Dit is niet de eerste keer dat Domino’s zo’n bijzondere fusion pizza lanceert. Vorig jaar al bedachten ze de Bicky pizza. “Deze pizza werd met veel enthousiasme ontvangen. Toen wisten we: hier moeten we een vervolg aan geven. Ook dit jaar kiezen we ervoor om het beste van twee werelden samen te brengen. Dit keer met een andere frituurfavoriet: de frikandel”, vertelt innovatiechef Tyla Robinson over het bedenksel.

België

Mocht je nu twijfelen over deze uh, bijzondere pizza, dan helpen wij je vast uit de brand: de pizza is namelijk niet in Nederland verkrijgbaar. De actie loopt bij vestigingen van Domino’s in België. Gelukkig kun je af en toe in Nederland ook een Pizza Frikandel vinden. Domino’s is namelijk niet de eerste die de combinatie bedacht heeft, en zal ook vast niet de laatste zijn.

Welke combinatie wil jij wel eens zien met een pizza?

Lees ook: Yes: deze gezonde pizza bevat slechts 450 calorieën

Bron: Tagmag | Beeld: Unsplash, videostill