28 mei 2021

Deliveroo en SUGO hebben de handen ineengeslagen voor deze calorie- en koolhydraatarme pizza

De afgelopen lockdown stond bij veel mensen in het teken van lekker eten en ook wij hebben de lokale horeca massaal gesteund. Hoewel we de laatste maanden van alle keukens iets hebben geproefd, blijft de Italiaanse toch wel onze favoriet. Een pizza, daar zeggen wij geen nee tegen. Alhoewel… Nu de sportscholen weer open zijn en we met een halfjaartje vertraging aan onze goede voornemens zijn begonnen, laten wij die calorieën toch liever achterwege. Gelukkig hebben Deliveroo en SUGO daar iets op bedacht: een caloriearme pizza. 

Gezonde pizza

Denk jij een gezondere keuze te maken met een pizza margherita? Dan kom je al snel van een koude kermis thuis. Deze pizza met tomatensaus en bevat al gauw 812 calorieën en is daarmee een flinke caloriebom. Zonde als je net een uur in de sportschool hebt staan zweten… Dat betekent echter niet meteen dat pizza niet past in een fitte leefstijl. Zo vinden ook maaltijdbezorger Deliveroo en pizzeria SUGO. Daarom sloegen zij de handen ineen en bedachten zij een gezonde pizza: ‘The Skinny Sugo‘.

Calorie- en koolhydraatarm

Deze heerlijke, gezonde pizza bevat minder calorieën en koolhydraten dan een normale pizza. Ook zitten er veel eiwitten in en weinig vet. Een echte win-win, dus! Het beste nieuws? The Skinny Sugo bevat slechts 450 calorieën, wat bijna de helft is van een pizza margherita. We horen je denken: hoe kan dat dan? Nou, dat zit ‘m in de luchtige pizzabodem. Bij pizzeria SUGO krijgt de speciale meelmix maar liefst 72 uur de tijd om te rijzen, waardoor de pizzabodem veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat. Zo past de caloriearme pizza dus helemaal binnen een bewuste, gezonde levensstijl. Eet ‘m als lunch – ter afwisseling voor je broodje met avocado en ei á la 475 calorieën – of peuzel ‘m in de avond op.

Bestellen maar

Honger gekregen? Snappen we. The Skinny Sugo is een limited edition, dus wees er snel bij. Je bestelt ‘m vanaf €9,75 bij alle SUGO-locaties exclusief via Deliveroo (Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Rotterdam). Eet smakelijk!

gezonde pizza

Lees ook: Is de kant-en-klare maaltijdsalade echt een gezond alternatief?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Deliveroo x SUGO | Beeld: Deliveroo x SUGO