23 maart 2021
Sanne

Of ga je liever voor Limoncello-, champagne-, of Boswandelingvulling?

Pasen is in zicht en dat betekent maar één ding: het is eindelijk geoorloofd om paaseitjes te eten. De lekkernij ligt alweer geruime tijd in de winkel en er zijn ook dit jaar weer veel nieuwe smaken op de markt. Als jij, naast chocolade, gek bent op een drankje, hebben wij de perfecte combinatie voor jou gevonden! 

Eitjes met likeur 

Ieder jaar komen er weer bijzondere nieuwe smaken op de markt. Dit jaar liggen er onder andere paaseitjes met zoete drop in de schappen, maar ook eitjes met zure matten en knettersuiker. De Groningse delicatessenwinkel Très Bien verkoopt ook heel bijzondere paaseitjes — en hiervan weten we zeker dat het ook echt lekker is! Deze zijn namelijk gevuld met (sterke) drank. In het assortiment zitten onder andere eitjes met daarin Baileys, Limoncello, Licor 43, Boswandeling en champagne. 

Voor ieder wat wils 

In het hoge noorden weten de chocolatiers wel waar ze ons blij mee maken! De verschillende soorten drank zijn gehuld in witte, pure of melkchocolade. Voor ieder wat wils, dus! Ga jij voor een eitje met tropische Boswandeling, bruisende champagne, frisse Limoncello of toch liever romige Baileys? Kiezen is trouwens niet nodig, Très Bien verkoopt namelijk ook proefpakketten met daarin alle smaken. 

Bestellen

Goed nieuws voor iedereen die woonachtig is in het zuiden des lands: afreizen naar Groningen is niet per se nodig om deze lekkernij te proeven. De paaseitjes kun je hier bestellen en worden door heel Nederland bezorgd. Afhalen in Groningen is natuurlijk ook mogelijk. 

Welke smaak wil jij proberen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tres Bien (@tresbiengroningen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tres Bien (@tresbiengroningen)

Lees ook: Zuivelhoeve brengt Boer’n yoghurt met Licor 43 terug (+winactie)

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Très Bien | Beeld: Kookfans