22 maart 2021
Sanne

Deze oer-Hollandse yoghurt brengt je gegarandeerd in Spaanse sferen 

Dit jaar blazen Zuivelhoeve en Licor 43 respectievelijk 40 en 75 kaarsjes uit – en wie jarig is trakteert! Om dit heugelijke feit te vieren worden de krachten (weer) gebundeld en brengt Zuivelhoeve de limited edition Boer’n yoghurt geïnspireerd op Licor 43 terug in de schappen. En het allerleukste: wij mogen vijf mensen blij maken met zo’n pakket!

Begonnen als grap

Het begon twee jaar geleden als een grap, maar leidde al snel tot een virale post op social media. Yoghurt met Spaanse likeur erdoor was absoluut een unieke samenwerking te noemen. Dit zorgde dan ook voor een overweldigend aantal enthousiaste reacties. Reden genoeg voor Zuivelhoeve en Licor 43 om tijdens hun jubilea de krachten nogmaals te bundelen en het ‘oer-Hollandse’ met het ‘temperamentvolle Spaanse’ te verenigen in een emmertje. 

Ode aan liefhebbers 

Speciaal om hun verjaardag met de rest van Nederland te vieren — en als ode aan alle liefhebbers — brengen het Spaanse likeurmerk en de Twentse zuivelmaker dit jaar opnieuw de limited edition Boer’n yoghurt geïnspireerd door Licor 43 op de markt. De yoghurt kun je op ieder moment van de dag eten. Hij is lekker als ontbijt en bij de brunch, perfect voor een genietmomentje op de bank, maar ook ‘gewoon’ als toetje natuurlijk. 

Zuivel en likeur

De oer-Hollandse yoghurt van Zuivelhoeve is gemaakt van honderd procent weidemelk en wordt achttien uur met rust gelaten. Dit maakt hem extra stevig en geeft een volle smaak. De welbekende onderlegging onderin ieder emmertje Boer’n yoghurt is bij deze limited edition geïnspireerd op de unieke smaak van Licor 43 Original. Die smaak kenmerkt zich door vanille- en karameltonen. Maar let op: met een alcoholpercentage van 0.9 procent is de yoghurt niet voor alle leeftijden geschikt. 

Win: 5x de limited edition Boer’n yoghurt met Licor 43 van Zuivelhoeve 

Ben jij enthousiast geworden over deze heerlijke combinatie? Dan hebben wij goed nieuws: Kookfans mag namelijk 5 pakketten met de limited edition Boer’n yoghurt geïnspireerd op Licor 43 van Zuivelhoeve weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken. Wellicht zit jij dan met de paasdagen aan een heerlijk ontbijt (of toetje)! De winnaars krijgen persoonlijk bericht op 26 maart.

 

Boer’n yoghurt geïnspireerd door Licor 43 is vanaf nu verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten voor een adviesprijs van €2,59.

Ook lekker: Recept: Licor 43 appeltaart uit de airfryer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Zuivelhoeve/Licor 43