10 februari 2023
Yentl Feenstra

De supermarkt haalt deze kaas per direct uit de schappen

Een allergie voor ei? Eet dit product dan absoluut niet! Jumbo waarschuwt voor de FP Chimay 1876 kaas die in hun winkels ligt. Er is namelijk een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor dit product. Wij vertellen je waar het precies om gaat.

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar het etiket – want super betrouwbaar zou je denken. Soms gaat het alleen helaas toch nog mis, zoals nu bij supermarkt Jumbo. Hier is namelijk iets fout gegaan met het etiket van een product. Ben je allergisch voor ei? Let dan even goed op.

Veiligheidswaarschuwing

Jumbo waarschuwt voor de Jumbo FP Chimay 1876 kaas. Het product is gestickerd met het etiket van de Jumbo Buche d’Affinois. Hierdoor is het allergeen ei niet vermeld op het etiket. Eet het product dus absoluut niet als je een allergie hebt voor ei.

Specificaties

Het gaat om het volgende product:

  • Jumbo FP Chimay 1876
  • Streepjescode: 2353208000000
  • Tenminste Houdbaar Tot (THT): 22/02/2023
  • Verkoopperiode: 02-feb / 08-feb

Voor klanten met een allergie is het mogelijk om de kaas terug te brengen. Indien je geen ei-allergie hebt, kun je de kaas gewoon eten.

Lees ook: Waarom je gerechten met geraspte kaas niet zomaar in je airfryer moet doen

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: nvwa | Beeld: Pexels