19 januari 2022
Jaimy Boer

Wat een goed nieuws!

De witte tent, de flauwe grapjes van André van Duin en de culinaire kennis van Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. We kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Jij ook niet? Goed nieuws, want het duurt niet lang meer. 

Heel Holland Bakt

Bakkers klaar? Op zaterdag 12 maart begint namelijk het negende seizoen van het populaire programma Heel Holland Bakt. Opnieuw staan 10 gloednieuwe kandidaten in de witte tent waar ze de jury – bestaand uit Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden – moeten overtuigen van hun baktalent. Lukt het hen om de moeilijke technische opdrachten en signatuuropdrachten te maken en daarmee de winst te behalen? Dat wordt spannend!

Zaterdag

Voor het nieuwe seizoen hoef je de zondag niet meer vrij te houden, want het programma is voortaan op zaterdag te zien. Uiteraard onder begeleiding van presentator Andre van Duin, die ook het programma Doorbakken presenteert. De eerste aflevering van Doorbakken is te zien op zondag 13 maart.

‘Een geweldig seizoen’

Het thema van het seizoen is ‘voorjaar’, en gaan we dus een hoop voorjaarsbaksels zien. Volgens Robért van Beckhoven belooft het een goed seizoen te worden. “Het wordt fantastisch. We weten niet wat ze gaan bakken en het is echt heel verrassend. Een geweldig seizoen; misschien wel het beste ooit!”, aldus Robért tegen Kookfans.

Jubileumseizoen

We worden dit jaar verwend met maar liefst twee seizoenen van Heel Holland Bakt, want later dit jaar vinden de opnames plaats van de jubileumeditie. Wil jij onderdeel zijn van deze speciale editie en de slingers in de witte tent ophangen? Ze zoeken nog kandidaten!

Lees ook: Janny van der Heijden onthult geheim over nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Heel Holland Bakt | Beeld: Omroep Max, Roland J Reinders