06 februari 2023
Yentl Feenstra

Wij zijn fan

Normaal gesproken wil je een hond niet per se in je keuken. Nou, deze wel! Het lijkt er namelijk op dat we op het gebied van kokkerellen zijn overmeesterd door een hond. En eerlijk gezegd vinden we dat ge-wel-dig. Ons favoriete nieuwe TikTok-account op het gebied van eten bevat een golden retriever-chef die een verscheidenheid aan recepten kookt. Tiktokker @cookingwithbadger heeft honderdduizenden views en al veel enthousiaste reacties gekregen van hongerige fans.

Tiktok chef

Badger werd geboren op 25 juli 2021 en het duurde niet lang voordat hij de titel ‘Klassiek opgeleide chef’ en ‘Pawsonal chef’ kreeg. De pup laat online zijn keukenkunsten zien en maakte al een aantal gerechten voor TikTok, waaronder bananenbrood, chimichurri-kip en pompoensoep – en ze zien er allemaal fantastisch uit. Wij zetten een paar van onze favorieten voor je op een rij.

Tiktok filmpjes

In een van Badger’s meest populaire TikToks maakt hij zijn eigen versie van de shepherd’s pie. In de video, die meer dan 1 miljoen keer bekeken is, zien we hem bezig met het bereiden van groenten, aardappelen en vlees. En met zijn koksmuts en schort ziet hij eruit als een absolute pro.

@cookingwithbadger Dad’s been digging our house out of the snow for 2 days straight now so I wanted to make him some warm comfort food. #snowstorm #dogchef #viralcookingvideos #dogsoftiktok #cutedog #ilovemydog #shepherdspie #lamb ? Home Cookin’ – Jr. Walker & The All Stars

We houden van vers, dus een van onze favorieten is zijn Orange Cauliflower ‘Chimken.’ Een gerecht gemaakt met vers sinaasappelsap, geperst door Badger zelf. Pawsome.

@cookingwithbadger Orange Cauliflower “Chimken”.#orangecauliflower #dogchef #puppy #goldenpuppy #leonbridges ? original sound – Chef Badger

Op een goede tweede plaats komt een winterfavoriet: mosselvissoep. Om het extra gezellig te maken, serveert Badger de soep zelfs in een broodkom.

@cookingwithbadger Woke up xtra extra early to make dad a special brekky before his long day! #dadismyhero #ilovemydad #dogchef #viraltiktok #trendingtiktok #chefsoftiktok #cooksoftiktok #crepes #bananachocolate ? Unholy – Sam Smith & Kim Petras

Ook als je een zoetekauw bent, zit je bij Badger gebakken. Zijn account bevat namelijk ook recepten voor koekjes, muffins en zelfs pannenkoeken!

Lees ook: Hondenbezitters opgelet: Hema verkoopt nu tompouce voor honden

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Pixabay