11 januari 2023
Rowan Hattu

Dit wisten wij niet!

Een grote schoonmaakbeurt geven aan je keuken vinden wij het lekkerste wat er is. Wie wordt er nou niet blij van een schone, frisse keuken? Van de keukenkastjes tot de handgrepen en van de afzuigkap tot de gootsteen, niks wordt er vergeten. Of toch wel? 

Schoonmaken

Hoewel steeds meer mensen voor een inductiekookplaat gaan, zijn er ook nog een heleboel keukens met een gasfornuis. En als je deze nog in je keuken hebt staan, dan is de kans groot dat jij tijdens het schoonmaken van je keuken tóch iets vergeet mee te nemen. TikTokker ‘cashewcream’ was degene die deze plek tijdens het schoonmaken van haar eigen keuken heeft ontdekt, en wat blijkt? Ook zij vergat dit telkens schoon te maken. In haar onderstaande TikTok-video laat ze je zien welke plek dit is.

@cashewcream go clean your stoves and duet me so i can see how nasty they are 🙂 #fyp #foryou ? original sound – SAM

Gaspitten

Het zijn dus de gaspitten die vaak vergeten worden tijdens het schoonmaken van je keuken. En nee, dan bedoelen we natuurlijk niet de gaspitten zelf, maar de onderkant van de pitten. Gelukkig laat de TikTokker zien hoe je de onderkant van de gaspitten goed en makkelijk schoonmaakt.. Haal de pitten van je fornuis af – en als je toch bezig bent kun je de knoppen ook meteen meenemen – en maak ze stuk voor stuk schoon. Tada! Je gaspitten én de knoppen zien er weer zo goed als nieuw uit.

Lees ook: Begin je jaar goed met drie nieuwe drankjes van Starbucks

Artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Vriendin, TikTok | Beeld: TikTok, Pexels