09 januari 2023
Redactie Kookfans

Een nieuwe favoriet!

Deze winter introduceert Starbucks een van onze favoriete drankjes! Dit drankje is voor iedereen die op zoek is naar een boost om het jaar goed te beginnen óf voor de mensen die het juist wat rustiger aan willen doen. Starbucks heeft namelijk maar liefst twee gloednieuwe varianten op de Oat Latte: de vernieuwde Honey Hazelnut Oat Latte en de nieuwe Caramelized Macadamia Oat Latte én een nieuwe Hot Chocolate-variant. Iets wat ons als muziek in de oren klinkt. 

Nieuwe Oat Lattes

De gloednieuwe Caramelized Macadamia Oat Latte heeft een subtiele boterachtige macadamia en karamelsmaak met een topping van gekarameliseerde macadamia als finishing touch. Deze geweldige combinatie van smaken passen perfect bij de notige smaak van de donkerder gebrande Starbucks Signature Espresso® Roast.

Starbucks (NIEUW) Caramelised Macadamia Oat Latte

(NIEUW) Caramelised Macadamia Oat Latte

Ben jij toch op zoek naar de comfort en herkenning van een vertrouwde favoriet, dan is de vernieuwde Honey Hazelnut Oat Latte zeker de moeite waard. Dankzij het verbeterde smaakprofiel is dit populaire drankje namelijk better than ever. De Honey Hazelnut Oat Latte bevat natuurlijke smaken van onweerstaanbare honing en geroosterde hazelnoot. In combinatie met een fluweelzacht haver zuivel-alternatief, de Starbucks Signature Espresso® Roast en een overheerlijke honing topping, is dit drankje perfect in evenwicht om de eerste maanden van het nieuwe jaar mee door te komen.

Starbucks (NIEUW RECEPT) Honey Hazelnut Oat Latte

(NIEUW RECEPT) Honey Hazelnut Oat Latte

Salted Pretzel Hot Chocolate

Maar niet alleen deze Oat Latte varianten zijn nieuw in het assortiment van Starbucks. Voor de chocolade liefhebbers is er namelijk de nieuwe Salted Pretzel Hot Chocolate. Het drankje bevat dé perfecte combinatie van rijke chocolade met krokante zoute pretzel. Overheerlijke chocolade tonen worden gecombineerd met een zachte chocoladeslagroom, met een topping van krokante pretzel wat juist die contrasterende textuur geeft. Dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde Starbucks dus!

Starbucks (NIEUW) Praline Cookie Hot Chocolate

(NIEUW) Praline Cookie Hot Chocolate

Lees ook: Janny, Robèrt en André over toekomst Heel Holland Bakt: ‘Zolang het nog leuk is’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron & Beeld: Starbucks