11 juni 2024
Hanna Mellema

Niet tipsy, wel tasty!

Steeds meer mensen letten tegenwoordig op hun alcoholgebruik. Hartstikke goed natuurlijk! Om hier een handje bij te helpen, introduceert SPA hun nieuwe collectie waters met een zomers mocktailsmaakje. Fris, fruitig en vooral: alcohol- en suikervrij! 

 

Mocktails

No of low alcohol is een trend die we in Nederland steeds meer zien. Volgens SPA kiest meer dan 50% van alle Nederlanders voor de ‘NOLO’ optie als het gaat om drankjes! SPA Touch besluit dan ook in te spelen op deze trend, met hun nieuwe SPA Touch Mocktail collectie. Een gezond en lekker alternatief voor cocktails en fancy limonades: zonder alcohol, zonder suiker en zonder calorieën!

“We willen graag genieten van smaakvolle drankjes, maar letten daarbij in toenemende mate op onze gezondheid”, vertelt het bedrijf. “Met de SPA Touch Mocktail collectie wordt voldoende en gezond hydrateren gedurende de dag nog lekkerder en leuker! De nieuwe smaken zijn gemaakt met heerlijk puur, bruisend SPA Water met een smaaksensatie die je doet wegdromen bij je favoriete cocktails.”

Passion Fizz en Mojito

De collectie bestaat uit twee smaken: SPA Touch Mojito en SPA Touch Passion Fizz. In de Mojito-variant vind je een verfrissende combo van bruisend SPA water met de natuurlijke smaak van limoen en munt, en zelfs een vleugje rumaroma. Al het lekkers van een mojito, zonder de suiker en alcohol! De Passion Fizz is een knipoog naar de populaire Pornstar Martini. Het is en verrassende mocktailmix van bruisend SPA water met passievrucht- en limoensmaak en vodka-aroma, uiteraard ook geheel alcoholvrij.

SPA Touch Mojito en SPA Touch Passion Fizz

Verkrijgbaarheid

Kan jij niet wachten om deze SPA Mocktails te proeven? Goed nieuws: SPA Touch Passion Fizz en SPA Touch Mojito zijn vanaf half juni verkrijgbaar bij de supermarkt. De consumentenadviesprijs is € 1,75 voor een literfles.

Lees ook: Dry January: virgin bramen mojito

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron & Beeld: SPA