04 april 2023
Yentl Feenstra

De verschillende smaken klinken veelbelovend

We bestellen allang niet meer alléén maar pizza bij Domino’s. Nadat ze eerder dit jaar de Crispy Oven Fries introduceerden, hebben ze nu onze gebeden verhoord en Loaded Fries aan het menu toegevoegd. We kunnen sinds kort genieten van deze hemelse traktatie in de smaken Chicken Kebab, Spicy Chicken Kebab en Pulled Pork. 

Drie verschillende smaken

Voor de nieuwe friet-toppers zijn niet zomaar willekeurige toppings gekozen. Er zijn namelijk bekende ingrediënten te vinden van een aantal favoriete pizza’s die wel kennen. Zo is er de Loaded Fries Chicken Kebab: frietjes getopt met mozzarella, paprika, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. En voor degenen die de lente al in hun bol hebben en van barbecueën houden, is er de Loaded Fries Pulled Pork. Deze smaakcombinatie bestaat uit friet, pulled pork, mozzarella, bacon, paprika, lente-ui en een swirl van BBQ saus. Tot slot is er voor de spicy-lovers onder ons een variant met mozzarella, ui, jalapeños, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. Ofwel: de Loaded Fries Spicy Chicken Kebab. Klinkt goed!

Meer dan pizza

Hoewel de meeste liefhebbers Domino’s kennen om haar beroemde pizza’s, doen ze erg hun best ieder wat wils aan te bieden. Manon Stoutjesdijk, PR-specialist bij Domino’s Nederland, vertelt: ”Gemak en genieten zijn voor onze klanten belangrijke redenen om bij Domino’s te bestellen. Daarom bieden we een ruime keuze aan gerechten aan. Dit varieert van verse pizza’s tot kipgerechten en sandwiches. Sinds januari is daar ook friet bij gekomen. Deze introductie is zo enthousiast ontvangen, dat we onze klanten graag verblijden met drie nieuwe variaties in de vorm van Loaded Fries.”

De loaded fries zijn vanaf maandag 3 april voor €5,99 bij alle vestigingen van Domino’s in Nederland te bemachtigen. Wij weten waar we dit weekend gaan zondigen!

Lees ook: McDonald’s introduceert nieuwe voorjaarstoppers op het menu

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Domino’s Nederland