22 maart 2019

Lijkt deze McFlurry jou ook lekker?

McFlurry M&M en KitKat, die kennen we nu wel. Naast de standaard smaken passeren er regelmatig limited edition-smaken de revue, zo hebben we ooit de McFlurry Stroopwafel gehad, maar ook Cornetto en Pecan Caramel waren tijdelijke smaken. Dit voorjaar komt McDonald’s met een nieuwe smaak op de proppen die in het teken staat van de zomer.

Deze limited edition-editie is tot 15 juli te verkrijgen.

Rood fruit

Wie denkt aan de zomer, denkt aan zomers fruit. Daarom staat de nieuwe smaak helemaal in het teken van zoet zomerfruit. De nieuwe limited edition McFlurry is namelijk Red Fruit and Meringue! Zoete stukjes fruit en meringue met een swirl van aardbeiensaus in het klassieke McDonald’s-softijs. Heerlijk!

Limited Edition

Vanaf dinsdag 26 maart kun je de nieuwe smaak proberen. Aangezien de McFlurry Red Fruit and Meringue een limited edition is, is hij maar tot 15 juli te verkrijgen. Snel naar de McDonald’s dus, om van dit zomerse ijsje te genieten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanaf dinsdag is er een nieuwe McFlurry verkrijgbaar! Met wie ga jij ‘m proeven? ?? #mcdonalds #mcflurry #goals #icecream #hungry #loveit

Een bericht gedeeld door GIRLZ (@girlznl) op

Lees ook: Recept: mozzarellasticks uit de Airfryer

Deze lifehack bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels