27 oktober 2020

De snacks die terug worden geroepen werden verkocht bij supermarkten Vomar, Deen, Plus en Hoogvliet

Mora haalt een deel van de verkochte snacks terug. Door een fout is het verkeerde product in de verkeerde verpakking gekomen, zo laat de diepvriessnackfabrikant weten. Mensen met een melk- of selderijallergie kunnen daardoor onbedoeld toch het allergeen binnenkrijgen.

Product in verkeerde verpakking

Heb jij onlangs snacks van Mora gekocht en heb jij een selderij- of melkallergie? Controleer dan snel of jij niet per ongeluk kipfingers in huis hebt gehaald. Door een fout zijn de Mora Kipfingers namelijk in de verpakking van de Mora Kipnuggets terecht gekomen.

Geld terug

Het gaat om kipnuggets met lotcode 0285, in deze verpakkingen zijn de kipfingers terechtgekomen. De snacks werden verkocht bij de supermarkten Vomar, Deen, Plus en Hoogvliet. Mensen hoeven niet terug naar de winkel om hun geld terug te kunnen krijgen. Gedupeerden kunnen de lotcode uit de verpakking knippen en naar Mora opsturen. Vergeet dan niet je naam, adres, IBAN-rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te vermelden. Het aankoopbedrag krijg je vervolgens retour. 

Mora Consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000 VH Tilburg

Mensen die geen melk- of selderijallergie hebben kunnen het product veilig eten.

Lees ook: Recept: sticky kipstukjes met ananas

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Mora