De adventskalender bevat naast melkchocoladetruffels ook witte chocoladetruffels

It’s gonna be a cold cold Christmas without … chocolate. Als er een lekkernij bij de feestdagen hoort, is het toch wel chocolade. Snoepgoedbedrijf Mars Incorporated snapt dat als geen ander en maakt aftellen tot de feestdagen nóg leuker met een heuse Maltesers chocoladetruffel adventskalender.

Witte Maltesers chocoladetruffels

Vandaag de dag zijn er tig leuke adventskalenders op de markt te vinden. Van kalenders gevuld met make-up tot kalenders waarbij achter elk hokje een flesje wijn schuilt. Een andere adventskalender die volgens ons ook absoluut fantastisch is, is die van Maltesers. De adventskalender is namelijk gevuld met witte- en melkchocoladetruffels. 

Verkrijgbaar

De Maltesers adventskalender kost 8 pond en is verkrijgbaar bij de Britse supermarkt Tesco. Helaas is het daarmee voor mensen in Nederland lastig om de adventskalender in handen te krijgen. De supermarkt bezorgt namelijk niet in het buitenland.

Mocht het je wel lukken om de adventskalender te bemachtigen? Neem er dan gelijk twee. Want zeg nu zelf: je hebt wel een ijzeren discipline nodig om het maar bij één chocoladetruffeltje per dag te laten.

Lees ook: Recept: de lekkerste kaassaus voor je nacho’s

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Tesco, Unsplash Sharon McCutheon