09 juli 2018

We weten niet of wij dit voedingsmiddel wel kunnen opgeven

Je mag fantastische tripjes maken, hult je in de mooiste jurken en je bent gewoon getrouwd met een prins. Het nieuwe leven van hertogin Meghan Markle klinkt niet verkeerd. Anderzijds mag je als hertogin niet met je benen over elkaar zitten, kun je geen selfies meer maken én, zo blijkt nu, mag je dit voedingsmiddel niet meer eten.

Zo leuk is een royalty zijn dus ook weer niet.

Restricties

Koningin Elizabeths wil is wet. Het zal misschien niet gelden voor de Britse grondwet, maar wel wanneer het gaat om wat de Royals eten. Darren McGrady, de chefkok van Buckingham Palace, vertelt aan Recipes-plus dat er bepaalde dingen zijn die hij nooit mag bereiden. “We serveren echt nooit iets wat knoflook of ui bevat. Vooral knoflook is door de koningin absoluut verboden.”  De koningin zou een hekel hebben aan (de geur van) knoflook.

Ook verboden

Helaas houdt het daar niet op met de voedselrestricties. Je zult geen enkele royalty schelpdieren zien eten. Dit is niet zozeer omdat de koningin hier ook een hekel aan heeft, maar het is om de kans op voedselvergiftiging te verkleinen.

Lees ook: Zo maakt Meghan Markle een romige pasta zonder vet te gebruiken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!  

Bron: Margriet | Beeld: Videostill YouTube