13 september 2023
Esther Reitsema

We verklappen alvast: het was geen koninklijk maaltje

Meghan Markle mag dan een beroemdheid zijn, in bepaalde opzichten is ze hartstikke normaal gebleven. Ook zij bestelt namelijk weleens een hamburgertje op z’n tijd. De ex-royal werd gespot bij fastfoodketen In-N-Out, en we vroegen ons af: wat bestelde zij daar?

Drive-thru

Meghan werd deze week aan prins Harry’s zijde verwacht bij de Invictus Games in Duitsland. Dat ze drie dagen fashionable late kwam, had er waarschijnlijk mee te maken dat ze voor de kids moest zorgen. Wellicht kookt Harry normaal gesproken, en besloot ze daarom maar even in haar peperdure Range Rover langs haar favoriete burgertent te rijden.

Vaste bestelling

Aan Variety vertelde Meghan eerder al eens dat er vlakbij hun optrekje in Montecito een In-N-Out zit waar zij en Harry regelmatig een burgertje bestellen. Het personeel zou de bestelling van het stel zelfs al uit hun hoofd kennen.

Dubbele burgers en jalapeños

Maar wat bestellen Harry en Meghan dan zoal: een koninklijk maal? Nee hoor: aan PEOPLE Magazine vertelde Harry eerder dit jaar al dat hun bestelling niet veel afwijkt van de meesten. “In-N-Out is de beste! Ik bestel twee double-doubles, friet en een cola”, zei hij toen. “En dat is alleen voor mij! Meg krijgt de cheeseburger en friet met jalapeños. Ik blijf gewoon bij ketchup en de speciale saus van In-N-Out.” Aha!

Lees ook: Dit is het eetdagboek van Margot Robbie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld