12 september 2023
Esther Reitsema

Spoiler: het is vooral heel gezond

De Barbie-film is nu al iconisch en we hadden geen betere actrice voor de hoofdrol kunnen bedenken dan Margot Robbie. Zowel in de film als in het dagelijks leven ziet de actrice eruit om door een ringetje te halen en daarom vroegen we ons af: hoe ziet haar eetdagboek eruit?

Ontbijt

De dag begint voor Margot met een portie havermout. Daarna volgt een heerlijke smoothie, waarmee ze haar weerstand op peil houdt. De actrice heeft namelijk geen tijd om ziek te worden, met haar drukke schema. En als ze een dag geen zin heeft in havermout? Dan eet ze waarschijnlijk een avocado toast met bacon, want dat is volgens een andere bron ook een van haar ontbijt faves.

Lunch

Tijd voor de lunch! Tussen de middag gaat Margot vaak voor een bron van eiwitten, vaak kip of tonijn, en een flink portie groenten. Lekker healthy dus! Andere favorieten zijn een salade met kip en zoete aardappel, al eet ze dat laatste soms ook bij het avondeten.

Diner

’s Avonds eet Margot het liefst clean. Ook dan staan, net als tijdens de lunch, eiwitten, groenten en een portie volkoren koolhydraten centraal. Heeft de actrice dan nooit een cheat day? Zeker wel! Het is geen geheim dat Margot af en toe van een vette hamburger houdt. Haar favoriet is de Truffle Deluxe Burger. Sounds good! 

Tussendoortjes

Af en toe geniet de blondine ook van een lekkere snack. Er zijn echter een aantal dingen die ze liever niet eet, vooral wanneer ze zich voorbereidt op een belangrijke rol. We hebben het over verzadigde vetten, fast food, gesuikerde drankjes en chocolade. Op die momenten eet ze, naar eigen zeggen, vooral ‘konijnenvoer’. Er zullen dan vooral wortels en sla op het menu staan, gokken wij. Als ze geen acteerklus in het verschiet heeft, gaat ze echter helemaal los met bier, wafels en chocolade. Yumm!

Lees ook: Eetdagboek: dit eet Jennifer Lopez op een dag

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld