19 juli 2018
Desy

Een erg bijzonder idee van de McDonald’s!

Denk je aan McDonald’s, dan denk je aan hamburgers, frietjes en andere lekkernijen. Een paar weken geleden hoorden we al het fantastische nieuws dat de grote gele ‘M’ zoete-aardappelfrietjes ging verkopen, maar dit nieuws hadden we niet verwacht. Waar je bij de fastfoodketen echter niet meteen aan denkt, is een heuse kledinglijn. Toch gaat die er binnenkort echt komen en wij kunnen alvast zeggen: die ziet er ‘vet’ uit! 

Durf jij het aan?

McDelivery

De lijn komt uit om de Global McDelivery Day te vieren. Hier in Nederland levert McDonald’s alleen via UberEats, maar ook daarbij kun je zo’n gewild item scoren. Alles wat je te doen staat is om op 19 juli McDonald’s te bestellen bij UberEats en meer dan 20 euro uitgeeft. Alleen dan krijg je zo’n prachtig collectersitem.

Jaren 90

Al eerder besloot de fastfoodketen McDonald’s met een McDelivery-collectie te komen. Deze collectie is nu vernieuwd, waarna er een nieuwe kledinglijn is ontstaan. De kledinglijn heet The Throwback Collection en wordt getypeerd door onder andere heuptasjes, sokken en bandana’s. Een collectie die je regelrecht terugvoert naar de nineties, toen de broeken met wijde pijpen en gekke motiefjes de boventoon voerde. Negentien juli zal de kledinglijn gelanceerd worden, wat ook meteen samenvalt met de internationale McDelivery-dag. Bestel je iets via Uber Eats, dan kun je zomaar in het bezit zijn van een heuptasje met frietopdruk. Wie wil dat nu niet?

Ben je benieuwd hoe de volledige collectie eruit ziet? Kijk dan op de volgende pagina.

Pagina 1/2