06 juni 2019

McDonald’s-fans kunnen hun hart ophalen

De bekende fastfoodketen McDonald’s voegt een nieuw item toe aan het menu: mini kaassoufflés! Sinds begin deze week zijn de kleine kaassoufflés te verkrijgen bij het populaire restaurant. Er zit een kleine kanttekening aan, want de nieuwe aanwinst is slechts twee maanden te verkrijgen. Wacht dus vooral niet te lang!

Ga jij de mini kaassoufflés bij de McDonald’s proberen?

Mini kaassoufflés

Er zijn twee opties om deze kaassnack te bestellen: in een sharebox of los. De zes kaassnacks worden in een sharebox vergezeld door drie chicken tenders en natuurlijk mogen de populaire chicken nuggets (6 stuks) ook die niet aan deze box ontbreken. Wanneer je de kaassoufflés liever los bestelt krijg je ze in een doosje van vier stuks. Daarnaast kun je deze snacks bestellen met verschillende sauzen als chilli mayo, mosterdsaus, barbecuesaus, zoetzure saus, chilisaus en kerriesaus.

Tijdelijk verkrijgbaar

Eunice Koekkoek, woordvoerder van de MacDonald’s, laat weten dat de kaassoufflés in vrijwel elk MacDonald’s-filiaal verkrijgbaar is. “Ze liggen in elk restaurant waar ook de veggieburger verkrijgbaar is”, aldus Koekkoek. Deze zomer kunnen we gelukkig nog genieten van deze nieuwe snack, want na 26 augustus zullen de kaassoufflés niet meer op het menu staan bij de fastfoodketen. “Als ze erg succesvol zijn, komen ze natuurlijk wel weer terug”, laat Koekkoek weten.

Lees ook: Dit is waarom je beter twee hamburgers in plaats van ééntje kunt bestellen bij McDonalds

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: McDonald’s, AD | Beeld: Videostill, Facebook McDonald’s