05 november 2019

Maak kennis met McDonald’s nieuwste lekkernij: de Maestro Truffel Deluxe hamburger

Heb je zin in Franse frietjes? McDonald’s helpt je uit de brand. Wil je je tanden in een cheeseburger zetten? McDonald’s voorziet je van die burger. Zin in een ijsje? Ook daar weet de fastfoodketen wel raad mee. En vanaf vandaag stilt McDonald’s ook je trek in truffel. Het fastfoodrestaurant komt namelijk met een truffelburger.

Ook breidt McDonald’s haar menukaart uit met vier nieuwe milkshakes én een nieuwe McFlurry.

We’re loving it

Tegenwoordig valt truffel niet meer weg te denken uit de foodwereld. Is er ergens truffelmayonaise te verkrijgen? Dan dippen we onze frietjes daar fanatiek in. Truffelroomkaas? Ook daar weten we wel raad mee. McDonald’s kreeg onze liefde voor truffel in de smiezen en speelde daar handig op in: de Maestro Truffel Deluxe burger is een feit. De burger bestaat uit twee (!) Angus rundvleesburgers en wordt afgetopt met cheddarkaas, bacon, rucola en pickled onions.

Deluxe-lijn

Niet alleen kwam de fastfoodketen met een truffelburger, ook vier nieuwe milkshakes en een nieuwe McFlurry worden aan de menukaart toegevoegd. Samen vormen ze de Deluxe-lijn. De milkshake deluxe is verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan, chocolade en vanille en deze shakes worden geserveerd met een royale toef slagroom met chocoladesaus. Heb je liever een McFlurry (of allebei, wij nemen je het in ieder geval niet kwalijk) dan kun je sinds vandaag ook een McFlurry Chocolade Karamel Zeezout bestellen.

Lees ook: Jawoord tussen de frituurpannen: Trouwen in McDonald’s kan vanaf 350 euro

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Unsplash, fotocollage