27 augustus 2018
Sabine

Maar er komen twee nieuwe opties voor terug

Denk je aan de McDonald’s, dan denk je vrijwel ook meteen aan de kenmerkende Franse frietjes met bijpassende frietsaus. Die zal de fastfoodketen wel nooit van het menu halen. Wel vinden er af en toe veranderingen plaats op de menukaart. Zo zullen we het binnenkort zonder deze ene burger moeten stellen.

Een dagje geen vlees eten kan ook prima bij de McDonald’s. 

Groenteburger

Binnenkort is de Veggie Burger niet meer verkrijgbaar bij de McDonald’s, aldus AT5. De groenteburger, die geen vlees en vis bevat, was niet alleen bij vegetariërs geliefd, maar ook bij veganisten. Zonder de saus was het broodje namelijk ook geschikt voor veganisten om te eten. Bij zo’n 200 vestigingen was het broodje te scoren, maar binnenkort is dit verleden tijd.

Alternatief

De McDonald’s ontneemt haar vegetarische klanten niet zomaar iets, de fastfoodketen komt namelijk met een alternatief.  Binnenkort zullen er twee nieuwe vegetarische opties op het menu staan: de McChicken en Homestyle Crispy Chicken krijgen een variant die volledig vegetarisch zijn. Echter zullen de nieuwe items op het menu niet veganistisch zijn.

Lees ook: Deze bijzondere dingen heeft McDonald’s in het buitenland in het assortiment

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AT5 | Beeld: Pixabay