07 juli 2021
Jaimy Boer

Zo maak je kans om zelf in de luchtballon te vliegen

De zomer is aangebroken en dat viert fastfoodketen McDonald’s op een heel bijzondere manier. Met hun meest populaire menu, het Big Mac-menu, gaan ze namelijk de lucht in. En dat levert bijzondere beelden op!

Good Times luchtballon

Komende dagen goed naar boven kijken, want daar zie je wellicht een heel speciale luchtballon zweven. Met de Good Times luchtballon van McDonald’s kun je je favoriete snacks op grote hoogte bewonderen. De ballon is 40 meter hoog en is in de vorm van een Big Mac, milkshake en Franse frietjes. Met deze ludieke actie viert McDonald’s de zomer en de goede tijd die eindelijk weer in de lucht hangt.

Zelf vliegen

Wil jij de luchtballon van dichtbij bewonderen, dan moet je even de McDonald’s-app downloaden. Hier kun je – samen met drie andere vrienden – een bericht achterlaten waarom jij in de zwevende Big Mac moet zitten, maar als je hoogtevrees hebt is het misschien niet heel slim om je op te geven. Volgens een woordvoerder van McDonalds kan de ballon wel een kilometer de hoogte in gaan. Wauw! Op de website van McDonalds kun je zien wanneer de ballon bij jou in de buurt zweeft.

Summerboxes

Naast een bijzondere ballonvlucht geeft McDonald’s nog meer cadeaus weg. Zo kun je kans maken op de McDonald’s Summerboxes die vol zit met zomerse McDonald’s musthaves en voordeelmenu’s. Ook online kun je meedoen met verschillende acties van de fastfoodketen. Van het raden waar de ballon gaat landen tot het testen van je ballonweetjes: zo komen we de zomer wel door. We’re lovin’ it!

Lees ook: 7 verborgen geheimen over de Big Mac die je nog niet kende

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: FavorFlav | Beeld: McDonald’s