Maak kans op één van deze drie pakketten vol keukengadgets

17 augustus 2022
Jaimy Boer

Dit wil je winnen!

Koken wordt nóg leuker met de juiste gadgets in de keuken. Goed nieuws voor alle liefhebbers van technisch kookgerei, accessoires die je diner nog leuker maken en tools om de lekkerste cocktails mee te shaken. Wij geven namelijk drie pakketten weg met de leukste keukengadgets! 

De winactie is voorbij, de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. 

Winactie

Of je nu een driegangenmenu klaarmaakt, een taart bakt of een simpele bak koffie zet: met de juiste tools wordt het nog leuker om in de keuken bezig te zijn. Op MegaGadgets.nl vind je gelukkig een hoop gadgets die het makkelijker en leuker maakt. Van een cocktailavond met vrienden, lang tafelen met familie of een mooi gedekte tafel voor jezelf: je vindt hier alles wat je nodig hebt!

Kookfans mag drie pakketten weggeven die vol zitten met gadgets: een pakket met cocktailthema, keukenthema én tafeldekthema. Het volgende zit erin:

Pakket 1: Cocktailthema

  • 1x Cocktailshaker set
  • 1x Tiki Mugs / Cocktailglazen

Cocktail thema

Pakket 2: Keukenthema

  • 1x Mini Food Processor
  • 1x Verstelbare Kookringen
  • 1x Magnetron Eierkoker

Keuken thema

Pakket 3: Tafeldekthema

  • Vinyl Placemats
  • Gitaar Snijplank / Borrelplank
  • Upsidedown Wijnglas

Tafeldek thema

Zo maak je kans

Wil je een van bovenstaande prijzen winnen? Vul dan onderstaande winformulier in. De winactie loopt tot 24 augustus. Heb je gewonnen? Dan krijg je hier persoonlijk bericht van. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Duimen maar!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Maak kans op één van deze drie pakketten vol keukengadgets

Kortingscode

Heb je niet gewonnen, dan hebben we een handige tip om de pijn te verzachten. Met de kortingscode kookfans10 krijg je namelijk 10 procent korting op je aankoop bij MegaGadgets.nl. Enne, daar vind je een hoop gadgets die zeker een plek in je keukenkastje hebben verdiend. Denk aan een mini wijnvat met kraantje, een beslagdispenser of natuurlijk bovenstaande prijzen! De kortingscode is geldig tot 31-12-2022 en is alleen geldig op producten die niet zijn afgeprijsd.

Lees ook: Aha: deze 4 dingen in de keuken moet je jaarlijks vervangen

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: MegaGadgets.nl