16 augustus 2022
Jaimy Boer

De fastfoodketen vraagt hiermee aandacht voor zwerfafval

Fans van McDonalds, opgelet! De fastfoodketen heeft namelijk een gouden (!) sieradenlijn gelanceerd. Van een ketting in de vorm van een gouden beker tot een ring met een gouden hamburger-bakje. We vertellen je er alles over! 

Zwerfafval

Goud, blingbling en bekende McDonald’s producten. Hoewel we begrijpen dat iedereen zo’n gouden ring of ketting wil kopen, zijn ze helaas niet te koop. Met de sieradenlijn wil de McDonald’s aandacht vragen voor het zwerfaval. De verpakkingen komen namelijk vaak op straat te liggen. De sieraden zijn dan ook gemaakt van afval, verguld in een laagje goud.

Sieradencollectie

Voor de sieradenlijn heeft McDonald’s samengewerkt met familiebedrijf De Vaal, die al 150 jaar ervaring heeft. Voor de bijzondere ontwerpen is er samengewerkt met experts Lars Honk en Yvette de Bruijn van Bronze Special Art. Bekijk de glimmende sieraden hieronder!

Gouden afvalbak

Wil jij ook zo’n blitse ketting om je nek? Deze kun je alleen krijgen door goed gedrag te vertonen. Bij ieder filiaal van McDonald’s staat nu een gouden afvalbak waar je afval in kunt gooien. Een deurwaarder bepaalt uiteindelijk bij welke bak en op welk tijdstip de prijzen zullen vallen. Je hebt dus vanaf vandaag tot 12 september om de straat schoon te houden en je afval netjes weg te gooien. En wellicht win jij de gouden sieraden!

Lees ook: Dít is waarom je beter twee hamburgers in plaats van ééntje kunt bestellen bij McDonalds!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels, McDonald’s